Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig svag



- sa du



Med mitt hår

Hårt


inlindad



I

Dina händer.



Ditt ansikte

Mot min nacke.









Fri vers av wildrose
Läst 392 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-23 20:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar!
2011-10-10

    ej medlem längre
Jättefint!
2011-09-30

    ADI Nehlin
..få ord som säger mycket..vackert
2011-09-24

    ej medlem längre
En härligt sensuellt laddad text.
2011-09-23

    ej medlem längre
Oh, så läcker!!! Så ytterst få ord, och en så dramatiskt laddad bild!

Bravo
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose