Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftbävning och jordgrop

Drömmarna är svinen som vägrar se
när det är dags att ge
något annat än ord som får folk att le.
När bohemernas vänner börjar be
är visionen om kärleken passé
och Romeos Julia gör entré
med stil, klass, finess och kvalité.

Sen går hon ut.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-24 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling