Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återuppstånden....

 

 

Saligheten vandrade  jag ur

På en en minut försvann jag ut

Där jag befann mej

I det tillstånd där jag befann mej

Inget välbehag smekte mitt innersta

 

Jag vaknade brutalt ur min själsliga skönhetssömn

Alla rosa moln rann bort i från mina näthinnor

Bilder som aldrig blivit sedda

Skådade jag denna dag med krossade illusioner

Likt en krackelerad hög av spegelskärvor

låg jag där i mitt eget liv

fyllt av trasiga bitar

reflekterande bilder av lyckligare stunder

 

Återblickande

Tillbakaskådandet i mitt liv

Där stod de på rad

Händelser

De som skapade sprickor ..krackeleringar

 

Där söndersprucken

Som i en döende eld

I den sotiga askan

Pyrde en gnutta hopp

Om att att resa sig likt Fenix

Återuppstå

 

Till en ny och bättre gryning

 

 




Fri vers av Anira
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-24 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira