Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett avslut. Någon gång i juli! ;)


Avslut

Budskapets ensliga ton
klingade ut i sanden
blåste iväg över havet
för alltid i ditt hjärta

Muren reste sig
osynligt och snabbt
mil ifrån varandra
ett handslag bort

Fåglarna visslade samma visa
vinden blåste samma mönster
men du och jag
är inte dem vi var




Fri vers av filosofian
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-24 11:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!
2011-09-24

  Robin V
Välskrivet :)

Mycket bra
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian