Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sista doft av sommar. 5 september


Sommarfarväl

Regndropparna
landar på sommargröna blad
trånande efter solglimtar
böjer sig likt bågformade stockrosor

Vinden rycker tag
i sommarluftens kvava känsla
en sista puff av sommarlukt
varmt gräs och ruttnad tång
iskall nordanvind
luktar kallt

Fåglarnas kvitter
rösterna över kråksången
sången har tynat bort
är på väg någon annanstans
nya breddgrader




Fri vers av filosofian
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-24 17:11



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sorgligt ...berörande... detta farväl
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian