Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland inte lätt att tro.......lita på.......tillit skapas av närhet!


Lögner


Som slingrar sig

obemärkt och tyst

omkring oss

medan blickarna

flackar

rodnaden skänker svar
jag kan känna en viss
ömhet..

inför dig som inte lärt dig
sanningens vackra gåva!

min blick är stadig då jag möter
dina blå.......du må slingra dig många
gånger......

men inte jag!
den som är sann i sitt väsen

är inte rädd att möta någon
som vinklar och rör sig runt
i alla vrår av lögner

dina lögner är ditt skydd för
världen

jag kan dig inte klandra
utan möta dig

vart än du befinner dig

märk väl.....i din värld

du försöker alltmer tala
sanning

jag kan se det i dina ögon
då vilar glädjen i dem
till mig.














Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-24 20:17



Bookmark and Share


  Anna*
Så härligt att du ser hur personen i fråga allt mer vill tala sanning och uppmuntrar det! Applåderar <3
2011-10-10

  Bodil Sandberg VIP
Vilka ljuvliga rader så härliga i sin fördragsamma lite hemlighetsfulla värme!applåder!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg