Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten bit av regnbågen

en liten bit av regnbågen
föll ner från himlen
låg där på marken
och glittrade i solsken
som om den såg min börda
och ville lätta lite
på mörkret
som har bosatt sig i
mitt hjärta
som om den såg skavsåren
i mina lungor
där revbenen har trängt in
och krossat drömmar

en liten bit av regnbågen
föll ner från himlen
som om den ville lätta på allt
genom att bara
finnas till
lägga sig där
på marken
precis framför
mig




Fri vers av Stjärnfall
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-24 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall