Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En så här ljuvlig dag.........

 

Nu har dropparna torkat i mitt hår

För i dag så värmde solen

Lyste på mitt hår

Älskar alla dessa dagar som vi får

 

Värmde mej inom och utom

Hela jag blev så varm

Solen den strålade

Hjärtat slog så hårt i min barm

 

Lycklig i själen vandrade jag ut

Känns nästan som jag aldrig

 kännt så förrut

Trallande struttade jag fram

 

Livet är härligt

Inte alls någonting förfärligt

Fast det regnar i bland

med vad gör det

säjer jag helt ärligt

 

Så jag ler ifrån

min sida av världen

Smakar på känslan

av allt är så skönt

 

Att små små droppar i mitt hår

torkas upp av solen

 

Jaaaa... livet är allt bra skönt

Jaaaa...alldeles grönt

 

 

 




Fri vers av Anira
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-24 23:28



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så fin
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira