Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstanke

Jag tror
Jag tror inte

Jag kan inte tro på er
Jag känner mig inte involverad
accepterad?

Ni är tillsammans och
hur tillsammans jag än verkar
så är det inte så.

Jag tror inte på det
Jag kan inte se det
Jag kan inte ens känna

Ni är för tillsammans
och jag får till slut inte ens känna mig
involverad
accepterad?

Jag känner smärta av mig själv
Allt av mig själv

För hur tillsammans jag än verkar.
Så är jag alltid ensam.

Oberoende. Allt är oberoende.

Det brinner, bränner
Ni är ett, ni vet inte alls hur jag känner

Och det värsta; ni är mina bästa vänner
(och det älskar jag er för)




Fri vers av vitsomsnö
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-25 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsomsnö