Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hypnagoga hallucinationer


Morgondimma



"... grynings omfamning,

andetag i mörker mot ljus,

dimburen,

för vaknande sinnen,

hölja skymningens och nattens,

sanning,

vilken synen i sömnens gryning,

som dröm,

för Dig avslöjat,

som flyende fragment

om Dig, om Alla, om Allt,

är ett......."




Fri vers av Peter Vahlersvik
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-25 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik