Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggvisa i sömnlöshet

Men vagga vem
vi är båda lika reviga
opassande felskurna
jag är en kropp
du tung av sorg

och jag räds mig
armar i sömnlösa stygn
du skrämmer inte
mer än ohjälpligt

så vagga oss
i samma famn
i samma stålgrå hav
vi är båda lika små
vi är båda lika levande




Fri vers av Grävling
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-25 01:56



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja här finns mycket sanning! Eftersom vi själva också är en pusselbit utan att inse det.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling