Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar om halva Sverige var ut



Undrar om halva Sverige var ut
Igår
Första riktiga lönehelgen efter
Semester perioderna….

Som om hela landet pulserade
Man hoppas bara att pulsen var ok
Och inte bara i procent
Igenkorkning som släppts loss




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2011-09-25 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO