Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asgamar eller afganer?



En Afgansk kvinna hotas
Av de stolliga afganerna
Nej alla afganer är säkert inte stolliga över lag
Bara de idioter som sysslar med sånt
Eller annat lika dumt fan-atiker

Så hon vågar inte uppträda där mer
Gick under jorden ett tag
Men är nu utanför Afganistan och uppträder
Hon dansade, det var problemet
Varken naket eller ens magdans
Bara dans…

Och VI som tyckte att de gamla Viktorianerna
Och religösa (kristna kallades så, förut)
(för inte såååå längesen…)
i vårt och amdra västerländer
var obscent knäppa i vissa fall
Men det slås av Afganerna gång på gång
Med sin idioti….
FAST det får man ju inte säga
Man kan sluta som rondellhund eller nåt annat
Mordhotad av ”mörka män” i klänning… typ




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger
Publicerad 2011-09-25 14:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv hatar jag dans, men jag tror inte att man kan lagstifta bort den.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO