Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver det fysiska avståndet från er för att orka med er.


Viktiga avstånd

Rädslan är påtaglig
trodde inte att jag skulle påverkas
av en sådan liten petitess
i det stora sammanhanget

En häck emellan
tio minuter bort
same same but different
skulle inte tro det
det är avgörande

Fysiskt avstånd
hjälper för att bygga upp
psykiskt avstånd
men när trycket är tätt inpå
vad gör man då? 




Fri vers av filosofian
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-25 14:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja vad gör man då?
2011-09-25

  Robin V
Vissa människor förtjänar inte att komma innanför den där "häcken", jobbigt nog lyckas dom göra det ibland ändå. Jobbigt är det.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian