Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det slår aldrig fel


Att ständigt bara få behöva vänta på sin flickvän!

Hej!
Vad är det med dig?
Vänd på dig lite så får jag se
Vänd dig om

Och vad är det nu som bara är felet
Fattar inte
Fattar inte varför du hela tiden bara ska ta sådan tid på dig, varje gång som vi två bara ska gå ut tillsammans
För i mina ögon sett så tycker jag att du bara ser riktigt flådig ut
Helt okej
Ja, så jag lovar att du till och med ikväll kanske bara träffar på någon helt underbar människa
som bara kommer att få ett riktigt gott öga till dig
Men kom igen nu så att vi bara kommer in till stan någon gång, om vi bara ska kunna få hinna dansa lite
för klockan har redan blivit mycket
Ja, så kom igen nu
Kom igen nu, innan jag bara ångrar mig, och bara skiter i att gå ut och dansa…

Ken Cassel
25/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-25 17:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja så kan det vara :)
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel