Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotisk trolldom i din kyss

 

Din kyss mot mina läppar

 

lät ögonlocken falla

och föra själar

ner i sommaräng

 

smekande med

ivriga händer

bort alla plagg

som stod oss emellan...

 

Hungrigt vrider sig kroppar

för att bjuda varandra

tillbords

 

Viskar orden om kåta lustar

till öron nafsande stön

 

Du tar din

hand om min 

och jag kupar

min om din

 

Förtrollar

mig hård i din

mjuka famn

 

...och dig våt

 

Ett fuktigt paradis

mitt i en sommaräng

 

heta klyftor mot

känsliga fingertoppar

trånande öppet

cirklande dans

 

vädjande blickar

fallen i trans

 

.....Erotisk trolldom i din kyss




Fri vers av Johnjohn
Läst 301 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-25 18:21



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den här är vacker... :)
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn