Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar....


Vem är jag?!

Jag ser mig i spegeln och söker mig själv
men jag kan inte finna mig
Men när jag ser mot dig och dina ögon
då finner jag mig
Din kärlek och din blick får mig att le
Kom, säger du så ska du få se!
Jag vänder mig aldrig mer bort ifrån dig.
Jag ser din blick och du ger mig allt
jag längtat efter. Tack!Evigt tacksam...




Fri vers av marie-helene
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-25 18:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Höga Visan 2:10-14

Oändligt fin.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene