Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig bara vara med dig överallt


Snälla jag ber dig
Ta mig med på dina äventyr
Låt mig gå i dina fotspår
Över broarna och bergen
Genom världens alla länder
Över himlens alla stjärnor
Jag vill bara vara med
Bara fånga allt med dig

Det är så mycket jag vill lära
Så mycket vishet som du har
Och kan du bara sluta förneka
Sluta säga att du inte kan
Att du inte vet något om livet
För jag vet att det inte är sant

Så snälla låt mig bara
Vara med dig överallt
Jag ska aldrig ställa till
För jag skulle inte våga
Och fast du inte tror på mig
Så ska jag för dig bevisa
Att även du kan ha nytta av
Nån som är litegrann som jag




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-25 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts