Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ömfottade



Om de ömfotade
De som skriker om godis
Och allt annat
För att det är en kines, på omslaget
Så ylar man rasism

Vilket fjant
Att de orkar
Hålla på…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger
Publicerad 2011-09-26 00:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I och för sig, men varför ska kineser utmålas på det sättet?
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO