Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storfinansen kylan döden och Maud



Även i vinter så kommer sviterna
Efter den där djävla Mauds
Och hennes förbannade s k avreglering
Som egentligen bara är stöld från svenska folket
Att plåga vårt land

Så vi kommer inte bara att Minnas Mauds dumhet
Och utförsäljning av landet
Vi kommer att märka att det ännu finnas
Och pinas av det länge
Kanske för alltid….

Storfinansens hynda i koppel
Och örhänge på samma gång




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-26 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO