Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart tog du vägen?!


Sommarnattsdröm


Mellan dröm och verklighet, känner jag hur du är nära.
Känner dig.
Verkligen, känner dig.

Hud mot hud. Värme.

Trycket mot underlivet. Hur du sakta fyller mig.
Ligger bara stilla.

Njuter.
Känner att jag är nära.
Kommer.

Vaknar...

Ensam,
du var endast min...


...min sommarnattsdröm.


Helena 2011-07-31






Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 314 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-09-26 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din innerlighet fångar och omfamnar.
2021-03-01

    ej medlem längre
En inträngande och sensuell story som skakar om och ger behagliga efterdyningar. WOW! Tänk om detta kunde bli till en helnovell?!
2019-02-12

  stig wikman
Men , va fan .
Hett och fuktigt.
men olidligt
vackert.
2013-05-20

  Ronny Berk
en finstämd sommarnatts dröm , endast den som vågar drömma kan gå i dröms uppfyllan
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW