Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träffad





I ett svagt ögonblick
med trattkantarellerna
vällande runt knäna,
maskarna under jorden
och skogsduvans läte
från tallgrenen bara metrar bort
är jag i kärlek
med hela rotationen

där alla namn ryms
utan att behöva uttalas

något säger mig
att vi alla bär det
som latens




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-09-26 13:16



Bookmark and Share


  Alfie M
Kom tillbaks- var tvungen att bokmärka.
2011-09-26

  Alfie M
Mäktigt!
2011-09-26

  Minkki VIP
lätt som balsa, skönt som balsam - ett med allt... Tack, du, utan uttalat namn
2011-09-26

  Shahla Haghi
Vist hösten kan också vara poetens vår. Tack
2011-09-26

  Linda CH VIP
Vissa ögonblick i tillvaron är magiska. Du förmedlar denna känsla med bravur!
2011-09-26

  Anna*
Underbar känsla och beskrivningen därav som jag applåderar
2011-09-26

    ej medlem längre
Det här var det bästa jag läst på länge, vilken känsla. *sparar*
2011-09-26

  Gunnar Hilén VIP
Fy fan va jag blir gla´ du !
2011-09-26

    Melona
Fy fan vad fint du skriver. Himmelskt fast så mjukt som jord och skog.
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP