Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal försök


Vad det betyder?

Vad det betyder?


Många använder det
Som en bytesvara

Många har sagt det
Så många gånger

Till så många
Olika partners…

Många har fått höra det
Från olika partners…

Tre enkla ord
Som innebär så mycket

Har vi glömt vad
Det egentligen betyder ?

Jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-26 14:30



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Dem tre små stora orden, skall endast yttras när de verkligen menas.
2011-09-27

  Elin Ekaterina
"Många använder det
som en bytesvara"
Smärtsam sanning.
2011-09-26

    Birgersdotter VIP
ja många tror jag har gjort det...
dessa viktiga ord av kärlek
2011-09-26

    ej medlem längre
jag har inte glömt :)
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros