Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster ifrån noll åtta, då jag hade en gumma


Älskar hon mig eller inte

Jag frågar mig själv
Älskar hon mig eller inte
Så är jag nu hennes allt eller bara en i mängden av människor
Någon som hon nu bara leker lite med
Och varför tänker jag ens dom här tankarna
De här tankarna som inte riktigt vill lämna mig ifred
Måste nog bara vara tillräckligt osäker, på henne just nu

Ja, jag frågar mig själv
Vad är det med henne som gör henne så speciell
Och det enda svar som jag kan komma på är att jag älskar ju smaken av en riktigt söt karamell
men som samtidigt bara är lite sur
För när vi två älskar med varann, så blir det ju alltid en liten resa
tur och retur
Ja, eller hur

Ja, det är kärlek för hela slanten till gumman min
Och när vi två bara blir lite äldre så gör ju det ingenting
För då kommer jag att fortfarande bara gå där med tindrande ögon för den gamla tanten
och bedyra att hon på mig fortfarande har första tjing
Och därefter så lär jag nog bara göra så som jag bara brukar göra
Pussa på henne lite lätt på hennes ena så rosenröda kind...

Jag frågar mig själv
Älskar hon mig eller inte
Känner mig faktiskt lite osäker på hennes kärlek just nu…

Ken Cassel
26/9-2011




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-26 14:55



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Mycket fint och känslomässigt skrivet.Bra
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel