Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns AD/HD och så finns det AC/DC

Men dom två tillsammans är nog ingen riktigt bra ide
Ingen bra mix
Då AD/HD knappast lär lugna ner sig och kunna sitta still
Men det kan väl knappast någon annan heller göra för den delen?!
SHOT OF LOVE

Ken Cassel
26/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-26 16:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dylan?
Kanonplatta.
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel