Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är du någonstans, kvinna

För det har gått en jättelång tid nu sedan vi två bara träffades på
Sedan vi två sist bara sågs
Ja, och det här känns jättejobbigt och riktigt trist
Känner mig just nu inte riktigt frisk
För det här är en allt för lång tid för en kille, en man, som mig, som behöver lite kärlek
En som behöver en kvinnas pussar och kramar
Ja, de som alltid värmer en, och behagar en
De som får en på gott mod
Ja, så jag längtar så otroligt mycket efter dig just nu
Ja, jag är en kille som saknar en tjej
en kvinna
Och den tjejen är ju du
Så att bara behöva gå här och vänta på dig, känns inte längre så kul
Men jag behöver ju dig för att ha en chans
att bara kunna må riktigt bra
Så nu så hoppas jag att vi två redan imorgon dag, bara kommer att stöta på varann
För gör vi det
Snacka om att jag bara kommer att bli glad
Har tänkt på dig hela tiden, min älskling
Ja, jag har bara undrat vart du har hållit hus någonstans…

Vart är du någonstans, kvinna
Och varför har jag ännu inte bara lyckats att finna dig?!
Ett riktigt mysterium
Och nu så var det ett bra tag sedan som vi två bara möttes på sådär helt spontant
som ett litet ödes nyck!

Ken Cassel
26/9-2011




Fri vers av Ken Cassel
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-26 16:46



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
hon finns där
hon som passar precis för dig

kanske sluta att leta där du tror att hon ska finnas

jag vet inte, ett litet råd bara i all välmening
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel