Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frustrerad och ledsen för att jag inte vågar ta plats och för att jag låter mig känna mig mindre värd än andra. 26/9-2011


Otillräckligheten överallt

Ju snällare ni är mot mig
desto argare blir jag
jag förtjänar inte er
inte er omtänksamhet
era fina frågor

Otillräckligheten från skolan
stannar inte där längre
den följer med överallt
har satt sig i varje por
hånar mig från alla håll

Jag spelar dum
för det säger du att jag är
jag tystnar hemma
det är den ni tror jag är
jag gråter inombords
kokar av ilska
det är så det blir

Vill vara den jag är
jag försöker varje dag
skrattar och ler
men när det jag får tillbaka
är obefintligt
tar orken slut
vill inte att ni ska vinna
men ni tar långsamt över mig




Fri vers av filosofian
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-26 17:29



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
tufft när det känns så..väl fångat
2011-09-26

  Robin V
Ta plats och skit i vad andra tycker. Svårare än så behöver det inte vara. Tycker folk att du är mindre värd för det så är det dom det är fel på. Peppa nu! :)
2011-09-26

    Anneli A
Jag säger bara, nu är det dags för dig att ta plats!!! :)
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian