Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnhysteri



Med tanke på den hysteri
Som verkar vara angående att
”få barn” numer…

SÅ angeläget så de ”offrar allt”
Så låter det lite som en gammal serie
Ett gammalt barnprogram
Med Lasse Åberg

”ÄR bananen(erna) fin(a) idag”
”Ja idag är bananern fina”
”Då slår jag till och tar en banan”


Är barnen fina från dej
ja barnen är väldigt fina
då slår jag till och tar ett barn
ett barn var det jag'




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-26 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO