Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria Montazami

älskar visst att skämma ut sig i Tv
I Vingresor reklamen
Eller så är hon bara sådär knasig, då hon bara har två hjärnceller som hela tiden slåss med varandra

Ja, jag älskar att resa utomlands och bara snurra runt och slinka mig omkring
Eller
När jag kommer ut till öknen så hittar jag sand
Sand som bränner mina fötter igenom mina sandaler
Aj!
Men det här i Egypten som pyramiderna bara finns...

Ärligt talat så verkar hon bara vara helt sorglig
Tycker faktiskt lite synd om henne
Och vart har de nu bara hittat henne någonstans?

Jo, om inte Hollywood såklart
Hon är vissst en av dessa så kallade svenska Hollywood fruar….

Ken Cassel
26/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-26 20:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hon är sig själv.
Jag tycker hon är underbar.
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel