Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natten


 

Sedan dina blickar väckte mig till liv
vill jag älska dig med hjärtats ömhet
då du i tystnad kommer till mig om natten
när dina salta tårar faller på min hud.

 




Fri vers av Anna H
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-01-10 13:21



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Smeksam kärleksförklaring, ett lugnt, ärligt konstaterande!
2006-01-10

    Idun 1
Vacker och ömsint, kärleksfull dikt...
2006-01-10

    ej medlem längre
Så vackert, vilande, ömt...
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H