Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klurigt sann!

En journalist ifrån Dorta
fick frågan den ovanligt korta:
-Hur vet man just att
moderat i kylskåp "vatt"?
-Jo alla facken är ju borta!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-27 14:30



Bookmark and Share


  thyra
Mitt i prick! Kul :)
2011-10-02

    ADI Nehlin
:-) tyckte om
2011-10-02

  ULJO
Den var mycket bra den
2011-09-29

  Ninananonia VIP
:) hi,hi.. mycket bra..
2011-09-28

    ej medlem längre
Haha... den var bra!
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt