Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden.

Och jag längtar efter tystnaden
precis som den är
när verkligheten har lagt sig till ro en stund




Fri vers av Stjärnfall
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-27 15:56



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
tyckte om...
2011-09-27

    Kim Eva Pettersson
Intressant!
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall