Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill läsa dig

 

 

Med mina fingrar

 

mjukt

 

smekande

 

dina ärr.

 

 

Din hud,

 

kropp.

 

 

Dyka

 in

 

i

 

 

din

själ.

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 500 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-09-27 16:23



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert ..är att läsa så..
2011-10-01

    Sylwia
Berörande, känslig och djup í sin korthet.
2011-10-01

  mare VIP
Mycket fin..
2011-10-01

    ADI Nehlin
vackert..
2011-10-01

    ej medlem längre
Så sparsmakad och såååå rik
2011-09-27

  Celticgirl VIP
Håller med nedanstående kommentar. Det var en väldigt innerlig, djup och vacker text!
2011-09-27

    Birgersdotter VIP
så vacker och innerlig
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose