Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår

Tiden lämnar fotspår
som syns i minnen
själsfotografier som vi har
ensamrätt på

ärren visar våra liv

våra handlingar
skapar nya minnen

nya fotspår




Fri vers av Stjärnfall
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-27 17:42



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra text. Gillade symboliken...fotspår...minnen vi lämnar efter oss.
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall