Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur var det här då ?




"och sen så....och sen så...
och sen så...
blev han alldeles
till sig
ja eller ifrån sig
eller jag menar
utom sig"

"av vadå ?"

"av sitt humör förstås"

"var ägde detta rum...sa han det ?"

"inom sig"




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-28 17:22



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Underbara kommentarer...TACK !
2011-09-29

  Pirjo VIP
"maailmanpyörässä"
2011-09-28

    ej medlem längre
Den här texten skulle kunna användas i en vuxenvariant av Fem myror är fler än fyra elefanter.

Prepositioner: Tiiiiiiill, ifråååååån, uuuuuutom, iiiiiinom . . .

tiditiditiditiditidida tidiridida! aoooooo . . . :-)
2011-09-28

  Lili Samuelsson VIP
gillar upplägget,snyggt
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP