Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det är då...

Du står där och väntar med skygglapparna på, helt inne i din egna lilla värld
Helt blind ifrån verkligheten
I alla fall för tillfället
För tankarna dina bara flyger fritt omkring därinne i ditt huvud, då du tänker på det som redan har hänt
och det som kanske komma skall

Och det är då, som du helt plötsligt bara känner en hand på din ena axel
Och där så står hon ju, kärleken i ditt liv
Din stora kärlek
Ja, hon som nu bara är din
Ja, hon som du nu inte bara kan låta bli att betrakta lite sådär, på ett litet avstånd
för du tycker att hon är, så himla vacker och fin
Och en annan liten flyktig tanke, är
Ja, jag är så glad över att hon bara är min
Och efter det så ger du henne bara en liten lätt kyss på munnen helt spontant
och välkomnar henne
Och det eftersom hon nu bara hade kommit till det ställe som ni två nu
bara hade kommit överens om
Och nu så står ni ju bara där hand i hand, tillsammans, och utbyter lite kärleksfulla ord
för att i nästa sekund bara gå ner till tunnelbanan och kliva ombord
Kliva ombord och åka hem till Farsta…

Ken Cassel
28/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-28 17:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fint.. Ken..
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel