Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De var ju varken söta eller snygga



De söta
Vi älskar de söta
De spröda vackra
Bedårande

Och om hon råkar ut för en olycka
”och hon som var så söt”
så hemskt
Så mycket värre
”för hon som var så söt”
Men den lilla ickesöta hon får vänta
Och han, för det ”gör inte så mycket”

”de var ju ändå inte så söta”
I alla fall
De var ju varken söta eller snygga




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-28 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO