Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en gång till

Väck mig innan du går

så jag får känna

dina andetag

mot min kind



Bara En gång till


För att kunna komma ihåg

Låta stundens ögonblick

explodera, där varje

atom har med oss

i sitt minne


Väck mig, älskling

bara en gång till




Fri vers av Anneli A
Läst 429 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-09-29 18:30



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Gryningens brutalitet:
jag viskade, 'gå inte än'
till tomrummet vid min sida
det är kvar ännu..
bara det

Fint detta..
2011-10-05

  Anna*
En vacker text om längtan och ömhet. Applåder
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Anneli A