Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycka

Du är så full av hat
och avsky
mot mig
som lägger sig
så gott runt dig
om nätterna


Men du ska veta
en sak

Du kan ta honom
och låsa in han bakom
ditt galler och vin

för alltid

Döda lite grann
och kanske skratta
en sväng sådär
onaturligt

Men du kan aldrig
aldrig
någonsin
ta våran kärlek
vi har till varandra
ifrån oss

Den är för stor för dig




Fri vers av Anneli A
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-07 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli A