Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa äpplen



Jag vill vara dig
så nära det går
Vi delar en stjärna
på min himmel

Är det nu som det är
sista gången du kommer
och lägger dig bredvid mig
och vi ser ut över nattens ljus

Drömmen om den stora
trädgården
blommar i körsbärsträdet
på slänten utanför

Tänk att få plocka ned dig
ur trädet
och lägga dig i en ask
där jag kan andas dig
innan jag somnar

Jag har en mantel av ek
där fåglarna gömmer sin
vintermat

Allt jag gav
var bara hälften av vad
jag hade





Fri vers av Anneli A
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-06 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli A