Bárut - Inga Juuso – Máttarahkku

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bárut - Inga Juuso – Máttarahkku




Drivande längtan - (Máttarahkku)

 

höstnatten

en drivande längtan, en doft

ur regnet
som sång och en födsel

och hör vindarna
hur de vänder i norr

 

 

våra munnar vilar nu
i siluetternas dröjande skuggor

 

för bara där får tystnaden en mening 



och endast det kvittrande skrattet
blänker i ditt öga

 

när oljan runt din handled,
den nätta ansatsen

 

för mina steg
vidare

 

upp mot


molnen

 

 

 

 




Fri vers av John B Lund
Läst 571 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2011-09-30 17:41



Bookmark and Share


  wildrose
Mm, underbart!
2011-10-30

    ADI Nehlin
underbart..
2011-10-09

  Linda CH VIP
Ack, njuter andlöst och andäktigt.
2011-09-30

    Melona
Magisk läsning. Den här stannar en extra stund. Och det flimrar som jag vet inte, men intryck av sinnen. Och jag är för trött för att kunna förklara just nu.

Men jag rörs av glädjen
och tystnaden. Tack!
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

John B Lund
John B Lund