Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR INTE,,,




Det är inte
alltid slagen
som gör ont
den fysiska smärtan
som kommer
inte blåmärken
eller ärren
som vara länge

utan

tystnaden

fegheten

från dem
som visste
men inte gjorde något

utom

att med tyst
diplomati
i sympati

med förövaren

lät det fortgå

Det gjorde ont!



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-30 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten