Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imorgon ska jag minnas mitt namn



Torkar munnen med en smutsig baksida utav en fuktig hand. Drar ner kjolen som ligger dubbelvikt, knögglig över en svettig höft. Musiken dunkar, glansiga blickar letar. Sväljer hårt, ser mig omkring genom halvslutna ögon. Ryggtavlor trycks ihop, bildar en massa, en mur av tygklädd hud. Alla ska fram, nå målet. Få drinken. Trycker med axlarna, mig fri från väggen. Mannen som nyss pressat sin salivkladdiga tunga ner i min öppna mun är borta, han skulle - jag minns inte. Rättar till håret. Svänger med huvudet från sida till sidan.
Rummet rör sig, sakta åt höger. Ryggtavlorna försvinner, rinner iväg likt en oljemålning utav Salvador Dali och jag känner ett starkt obehag. Måste ut, måste hem.
Tvekar, tror han sa, han med tungan som smakade utav hundra cigaretter, att han skulle komma tillbaka. Bara hämta en sak, var det en öl? Eller hans jacka? Inte fan vet jag. Vågen av människor sköljer, slår hårt emot mina bara axlar och det spills något ljummet över min ena arm. Måste ut, måste hem. Jag vill hem, vill inget annat än hem.


Mannen med den sträva munormen som smakar utav förbrukad tobak slickar mitt öra och väser "Sådär gullet, nu ska vi ta oss en tur"












Fri vers av Baystream
Läst 296 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-30 17:47



Bookmark and Share


    Lesley
Hu, det där har du beskrivit på ett suveränt sätt
2011-10-03

  Anna*
Ruggig text som tyvärr är verkligheten för många unga ute i svängen! GHB, daterape drogen, kostar inte mer än en tia kapsylen. Det är läskigt! Du beskriver det riktigt bra!
2011-10-03

  Mr Lindemann VIP
Av ohejdaD vana och inrte lusta, bokmärker jag medvetet och klarsynt denna texten!
2011-10-03

    SoSk
älskar den titeln
2011-10-01

    Anneli A
Ops! Känns inte bra det här.......
2011-09-30

  Mow Dean VIP
obehagligt obehaglig...
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream