Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad historia ifrån arkivet


Det är bootsen som gör mannen!

Fråga bara Arne, för han vet

Arne och Elsa var på semester
Men en dag så var Arne ute och gick för sig själv, då han stannade till vid ett skylfönster
Och där så fick han då plötsligt bara syn på ett par äkta cowboy boots
Ja, sådana där som han alltid bara har velat ha och önskat sig
Så han köper dom och sätter på sig de innan han bara går tillbaka till Hotellet
Och väl inne på rummet så säger Arne till Elsa
Ser du något speciellt med mig?

Nej, svarar hon
Vad skulle det vara?

Arne blir då bara arg och går in i badrummet och klär av sig helt naken med endast sina boots på
Sedan kommer han bara ut och ställer sig i mitten av rummet igen och frågar samma fråga igen
Ser du något annorlunda med mig nu då?

Vad skulle det vara, svarar Elsa, uttråkat
Din den pekar neråt idag och den pekade neråt igår och kommer att peka nedåt även i morgon

Arne han blir då bara ännu mera arg och förbannad och säger
VET DU VARFÖR DEN PEKAR NERÅT?
DEN PEKAR NERÅT FÖR ATT DEN TITTAR PÅ MINA NYA SÅ FINA BOOTS!!!
KAN DU INTE SE DET
KAN DU INTE BARA FATTA DET?

Elsa skakar då bara på huvudet och säger, leendes och skrattandes
Du skulle ha köpt dig en hatt
Ja, Arne, du skulle bara ha köpt dig en hatt, för då så kanske jag bara hade märkt någonting nytt på dig...
SLUT!

Ken Cassel
30/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-30 18:56



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En kul liten fräckis! :))
2011-09-30

  Seglaren
Om jag skulle ta och gå till hattaffären ...
:D
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel