Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jordisk glädje har jag sökt men inte funnit den varaktig...


Det gör ont i min själ

Det gör ont i min själ att leva så här
längtan efter dig är det mitt hjärta bär
Jag söker banala tillfredställelser i livet
och jag tar dem ofta för givet

Men allting bottnar i en längtan hem
jag vill se dig, känna din kärlek
även om jag gör det redan nu
så är längtan så stark

Du gode kan du hjälpa mig loss
och skapa ett nytt hjärta
som övervinner stormarna

Jag väntar redan nu och längtar
på att snart komma hem




Fri vers av marie-helene
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-30 19:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen tillståndet.
2011-10-08

  Seglaren
hemlängtan så stark

Mycket vackert, Helene
2011-09-30

  thyra
En vackert skriven längtan!
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene