Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå dag

Och ditt leende sa mig
att för dig var det mer än en promenad i regnet




Fri vers av
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-30 21:22



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Jag ser det framför mig.
Bra fångat.
2011-10-12

    ej medlem längre
Mycket fin kontrast.
Som höstväder.
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående