Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets utandning

 

 

Stilla

mjölkvita slöjor

under gatlyktans sken

svävar över mina skuldror

Löses upp i intet

Såsom tiden i

väven som håller himmelen

och jorden samman

 

© Linda C Hansson

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2011-10-01 18:42



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
... vilken underbart trolsk bild... och dikt...! ...gatlycktor och dimma har alltid facinerat mig... där kan ALLT hända...! Tack Linda...!
2012-04-18

  Birgitta Jacobsson
Verkligen läsvärd och fin. Hittade den som en relaterad länk till min dikt Ett oskrivet blad. Kul att få tips på det sättet!
2012-01-12

  Ronny Berk
finstämd lyrik, svävar och flyter, likt havet som vågade; tycker om även rubriken, ja !
2011-12-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
godsmakandes naturlyrik av finaste karaktär
2011-10-11

    hver=gufa
\"Hafsins útöndun

Kyrð

mjólkurhvítar slæður
undir götuljóssins skyni
svífa yfir axlir mínar
Leysast upp í tómið
Eins og tíminn í
vefnum sem spinnur saman
himinn og jörð\"



Ljúflings ljóðin þín laða
2011-10-07

    ej medlem längre
Vackert hantverk Linda!

"Såsom tiden i

väven som håller himmelen

och jorden samman"
2011-10-06

    ej medlem längre
Mycket fin dikt - och fin bild. Det är möjligt att en annan dispositionen av de två sista raderna kunde göras. Men inte ett ord att ändra. För övrigt är det skönt som det är.
2011-10-06

  Järnkatten
Underbart vackert, precis som detta fenomen är, älskar det varma ljus som uppstår i höstdimman...
2011-10-05

  Zelogath
Dimmorna
Som havet
Håller ihop jord och himmel
Så sant
Jag brukar se horisonten
Som just detta
Intressant och väldigt vacker text, min vän
2011-10-05

  Stjärnöga
jag håller andan..

såå magiskt
underbar..
2011-10-05

    Birgersdotter VIP
Mycket vacker
2011-10-04

  Maximillixen
Trollskt och vackert igenom allt det abstrakta
2011-10-03

  stella
Mycket vackert!
2011-10-03

  Shahla Haghi
Underbart, fick en fantastisk känsla. Tack
2011-10-03

    Anneli A
Vackert!!
2011-10-03

  Anna*
Mycket vackert skrivet! Applåderar
2011-10-03

  aol
underbart magiskt skaldat vännen, blev så berörd
2011-10-03

  mare VIP
Mycket fin
2011-10-02

  Eva Helene VIP
Magiskt - och så vackert!
2011-10-02

  Heikki Hellman
Jag ser dig på en höstpromenad i en skog vid havsstranden. Från havet svävar vita slöjor mot dig, vattendränkta dansande älvor. Stämningsfull.
2011-10-02

  La Magnólia VIP
Du målar en skön stämning och vackra bilder med din pensel ...
2011-10-01

  Maj-Lis VIP
Vackert oc sant
2011-10-01

  Anya VIP
En vacker text som ger fina bilder.
2011-10-01

  Ninananonia VIP
Vacker väv... havet som andas..
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP