Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidslig närhet


den röda diamanten eldar trädens lövverk



skymningens dunkelton svävar uppåt

genom ryggmärgen



två världar som möts i en målning


av ögonblicket i evigheten










Fri vers av D S
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-01 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S