Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är svår. Eller bara helt normal och mänsklig.

''-Emma, du får mig att känna mig som en liten pojke när jag är med dig. Jag vill bara le hela tiden.''

Livet är komplicerat. Varför blir jag aldrig intresserad av dom som vill ha mig?






Fri vers av Empemslem
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-01 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Empemslem
Empemslem