Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är bara så otroligt trött....


Orkar inte skriva mer

Min själ är tung idag
och jag vet inte varför

är jag sjuk
är jag ledsen
är jag trött

ja jag är trött
trött så jag kunde
lägga mig ner
och sova tills döden
hämtar upp mig

Orkar inte skriva mer




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2011-10-01 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP